Shëngjin

20 jun. 2019 - 21 jun. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Shëngjin met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Shëngjin rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Shëngjin hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Shëngjin. Ook wanneer je een last minute hotel Shëngjin wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Shëngjin? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Shëngjin voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Shëngjin

vanaf € 18
vanaf € 24
vanaf € 46

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 32 per nacht. De duurste maand om in Shëngjin te verblijven is augustus, met een gemiddelde prijs van € 62 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in juni vorig jaar was € 44 per nacht. Dit is 10% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 40 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Shëngjin in juni is 23,3°C/73,9°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 30,1°C/86,2°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 4,3°C/39,7°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Shëngjin is Tirana (TIA) (44,76 km).

Plan een reis naar Albanië