Albany

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn ibis Styles Albany, Karribank Country Retreat en Valley Views Motel & Chalets drie van de beste goedkope hotels in Albany. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Albany zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Albany?

9,8
Fans van de buitensport
7,5
Reizende Gezinnen
6,3
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (5)
Carmen Allan-Petale
Carmen Allan-PetaleViñales
16-07-15

Albany is een havenstad in het zuiden van West-Australië en is één van de oudste plaatsen in de staat. Iets meer dan 30.000 mensen wonen hier, en het is een prachtige plek om te bezoeken met alle woningen verspreid over een vallei met uitzicht op de oceaan. De nabijgelegen stranden zijn ook spectaculair, maar gedurende vele maanden van het jaar is het te koud om te zwemmen. Toch, het is een interessante plek om te bezoeken - en er is ook een overvloed aan wijngaarden in de omgeving kunt u gezellig in als het weer omslaat.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Albany is een prachtig stadje gelegen in een prachtige South Coast locatie.

Benjamin Ellis
Benjamin EllisSydney
11-03-13

speciaal deel van de wereld ... stranden hier zijn gevarieerd en geweldig.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
18-12-16

This is a small town walkable from the port area. We got internet at the local library. Cute restaurants and stores on York Street. Visited a local church and the new entertainment center.

Plan een reis naar Australië