Gold Coast

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Baronnet Apartments, Mantra Crown Towers en Surfers Century Oceanside Apartments drie van de beste goedkope hotels in Gold Coast. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Gold Coast zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Gold Coast?

9,8
Fans van de buitensport
8,6
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Reizende Gezinnen
6,2
Luxe Reizigers
6,2
Studenten
Beoordelingen van leden (86)
Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
19-02-16

De Gold Coast is het centrum van hoogbouw botst met een bijna eindeloze witte zandstrand. Het is een beetje zielloos.

Michele
MicheleGreater San Diego
12-09-15

De GoldCoast is prachtig! Met mooi weer en het strand Cutie sfeer die het doet me een beetje van thuis.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
14-01-15

Nice Experience. Ik vloog naar Gold Coast en verbleven 4 dagen in dit gebied met inbegrip van 1 overnachting in Brisbane. Gold Coast is groot, maar het `s ook commerciële en naar mijn mening dat` hun zwakheid, te veel toeristen. Aan de andere kant zijn er verschillende mooie stranden en een goede structuur om deze mensen te ontvangen. U kunt niet uw advies van een land een bezoek aan slechts één stad en de Gold Coast is een plek waar je moet gaan in Australië.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
14-11-14

Alle glamoureuze attracties terzijde, de reden waarom de Gold Coast is zo'n geweldige plek is vanwege hun strand. Het zand is zacht en stevig, ideaal voor lange wandeling en uit te voeren. Het weer is aangenaam het hele jaar door, en het water is gewoon prachtig.

Plan een reis naar Australië