Hamilton Island

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Frangipani 102, Whitsunday West 605 or 1306 en Cooinda Gardens drie van de beste goedkope hotels in Hamilton Island. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hamilton Island zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hamilton Island?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,4
Fans van de buitensport
7,2
Luxe Reizigers
6,6
Kunstliefhebbers
6,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (8)
Adam Campbell
Adam CampbellHuntsville
06-01-17

Hamilton Island is echt een polaire plek. Aan de ene kant, kan niemand de verbazingwekkende schoonheid van het water, bossen en stranden te negeren. Er is een uitstekende selectie van tours van het eiland, en tegen redelijke prijzen. Een grote poort naar de Reef, zeker. Zelfs om naar het eiland van Sydney, Melbourne, Brisbane of kan vrij goedkoop worden gedaan. Helaas, dat is waar de soberheid eindigt. De tarieven op het eiland zijn zeer prijzig, en het eten is net zo duur. Drie dagen met alleen de twee van ons eten was bankrekening nachtmerrie ... We hebben slim en aten appels en fruit + moer bars gekocht van de winkel voor een paar maaltijden. Al met al een mooie reis als je gaat voor een speciale gelegenheid. Anders, bespaar je geld en in plaats daarvan raakte een van Queensland vele andere mooie stranden voor een stuk goedkoper.

Chris Herndon
Chris HerndonSan Francisco
06-01-17

Hamilton Island is erg leuk, en een solide springplank voor het verkennen van de Whitsunday Islands en het Great Barrier Reef.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
11-12-16

A pretty island in Queensland, Australia. Think "Disney". One of 74 Whitsunday Islands, in the heart of the Great Barrier Reef. The entire island is owned by a corporation & is a base for Great Barrier Reef excursions & snorkeling trips. Those who work on the island are employees of the corporation. We enjoyed walking Front Street with its little shops and cafes. We took free shuttle buses around the island, with its many hotels, resorts and golf courses.

Ankit Agarwal
Ankit AgarwalFaridabad
03-10-18

Best Place to explore!

Plan een reis naar Australië