Hervey Bay

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Townhouse with own garden, Apurla Hervey Bay - Located at the Point en Ocean Breeze Apartments drie van de beste goedkope hotels in Hervey Bay. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hervey Bay zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hervey Bay?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Groene Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
Nally
NallyNew York City
06-01-17

Deze low-key badplaats wordt beschouwd als de whale-watching hoofdstad van Australië en de toegangspoort tot Fraser Island. Als u extra tijd vóór of na ofwel activiteit, gaan de verrassend rustige stranden.

Yashraj Vakil
Yashraj VakilBombay
24-12-13

Verbleven hier slechts voor een nacht. Hield van wat we zagen, dat was niet veel :) niet veel, tenzij u met behulp van als doorvoerland voor een GBR Islands

Elizabeth Charteris Pohlmann
Elizabeth Charteris Pohlmann
06-01-17

Wonen vlak bij het. Prachtige stranden, voedsel, vissen en het beste van alles op slechts een steenworp afstand van Fraser Island. Zelfs een betere bestemming om te bezoeken. We hebben ook grote whale watching :)

Shell McMahon
Shell McMahonSydney
12-01-12

Plan een reis naar Australië