Newcastle

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn City Apartment with Oceanview, Alloggio 1 Bedroom Apartment en CBD Apartments drie van de beste goedkope hotels in Newcastle. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Newcastle zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Newcastle?

9,8
Fans van de buitensport
7,9
Fijnproevers
7,0
Wellness
5,9
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (10)
Wanugee
WanugeeSF Bay Area, Western US
06-01-17

Newcastle is getransformeerd in de afgelopen 2 eeuwen van een ruwe en tuimelen mijnstad waar de ergste criminelen en veroordeelden in Australië, die oorspronkelijk werd bevolkt met slechtste veroordeelden van Engeland, werden gestuurd om te werken in de kolenmijnen. De stad groeide op steenkool en later staal. Maar het raakte het moeilijke tijden in de jaren '70 door de jaren '90, het dieptepunt toen de enorme staalfabriek in de late 90's gesloten. De stad is vernoemd naar de gelijknamige terug in Engeland, die een soortgelijke blue collar, mijnbouw erfgoed steenkool, en een groot deel van de mijnwerkers kwam eigenlijk uit Engeland had. Een groot deel van de oudere architectuur van bakstenen gebouwen doet denken aan Engeland. Maar nieuwere constructie is van staal, zoals baksteen is gevaarlijk want hoewel het is goed tegen de stormen die kunnen beslag New South Wales, dit gebied heeft ook zijn aardbevingen. Hoewel nog steeds de grootste kolen-poort en een comeback van de wereldwijde grondstoffen draaien in de afgelopen tien jaar hebben gemaakt, is de nieuwste grondstoffen geholpen om het gebied gentrify een beetje, dat is de wijnbouw. Het nabijgelegen Hunter Valley langs de rivier de Hunter is een van de beste wijngebieden in NSW, zelfs in heel Australië,

Jerry Diamoy
Jerry DiamoyNewcastle
03-07-16

super chill vibes en een absoluut heerlijke wind-down stad strand

Scott Stephens
Scott Stephens
06-01-17

zijn mijn geboortestad

Child of Bohemia
Child of BohemiaBrno
22-09-16

Newcastle is small beach city. I didn't have chance to spend a lot of time there but I just saw the centre which is very nice and colonial architecture is so lovely for me.

Plan een reis naar Australië