Banja Luka

4 mrt. 2020 - 5 mrt. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Banja Luka met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Banja Luka rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Banja Luka hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Banja Luka. Ook wanneer je een last minute hotel Banja Luka wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Banja Luka? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Banja Luka voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Banja Luka

vanaf € 45
vanaf € 70
vanaf € 86

Wat zeggen reizigers over Banja Luka?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fijnproevers
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (13)
Tea Tomic
Tea TomicBanja Luka
23-01-2016

We maakten de inmiddels wereldwijde water sport Kajak B | Proud af. Plus-mensen van ons houden.

Bozana Mirjanic
Bozana MirjanicBanja Luka
05-09-2013

Fortress Kastel, Banja Luka in het hart van de stad Banja Luka staat Kastel, als getuige van het verleden, het skelet van het heden en het voorspellen van de toekomst. Gelegen in het centrum van Banja Luka, de vesting heeft een rijke geschiedenis. Lees verder: http://www.visitmycountry.net/bosnia_herzegovina/en/index.php/heritage/fortress/65-bastina/tvrdave/371-fortress-kastel-banja-luka

Dusan Dzajic
Dusan Dzajic
07-05-2018

Mooiste stad op de planeet

Vladimir Bjelajac
Vladimir Bjelajac
03-03-2013

Mooiste stad in Bosnië.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is maart, met een gemiddelde van € 32 per nacht. De duurste maand om in Banja Luka te verblijven is december, met een gemiddelde prijs van € 62 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 36 per nacht. Dit is 12% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 41 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Banja Luka in februari is 3,0°C/37,4°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 27,8°C/82,0°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -2,8°C/27,0°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Banja Luka is Banja Luka (BNX) (20,69 km).

Plan een reis naar Bosnië en Herzegovina