Belém

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Residencial Dom Fernando, Radisson Hotel Belém en Golden Tulip Belém drie van de beste goedkope hotels in Belém. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Belém zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Belém?

9,8
Fijnproevers
7,9
Reizende Gezinnen
7,5
Wellness
7,1
Fans van de buitensport
7,1
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (17)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
21-01-16

Einde van amazonas shiping, vriendelijke stad, leuke markt, maar alleen overdag locals gezegd. beginnen te Ilha de Marajo

Ole Ryther
Ole RytherSauda
06-01-17

Een mooie centrum van de stad met een grote gemarkeerd. Mooi gelegen aan het einde van Amazonas.

Monique Vanni
Monique VanniLonden
06-01-17

Om heel eerlijk te zijn, vind ik de Amazone nogal saai als een toeristische bestemming, en ik ga al het werk al jaren. Het is dichte jungle, dus je kunt niet precies wandelen of rond te lopen. Het beste wat je kunt doen is een mooie boottocht. Maar als je naar Belem te komen, zijn er een aantal historische bezienswaardigheden. En de meest verbazingwekkende open lucht markt, met al die prachtige producten uit het bos. Een spectaculaire feest voor de zintuigen.

Milene Fonseca
Milene FonsecaBelém
06-01-17

Het is zo goed om hier te wonen!

Plan een reis naar Brazilië