Belo Horizonte

26 okt. 2019 - 27 okt. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vergelijk de beste aanbiedingen van honderden hotels in Belo Horizonte.

Sommigen zeggen dat je de goede dingen van het leven het beste kunt vieren aan tafel met heerlijk eten en drinken. Er is geen betere plek waar u dat kunt doen dan in Belo Horizonte, vergezeld van vrienden, omgeven door een gezellige sfeer. De hoofdstad van de staat Minas Gerais staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en gastronomie. Hier is eten tot kunst is verheven en wordt elke maaltijd gezien als een culturele en historische reis.

De smaken ingebracht door de mijnwerkers in de stad behoren inmiddels cultureel erfgoed van Belo Horizonte en trekken veel mensen aan. Belo Horizonte staat ook wel bekend als de hoofdstad van barezinhos en heeft vaak de naam synoniem te staan aan het Wilde Westen in Amerika. De bijzondere stad is tevens de geboorteplaats van het authentieke festival "Comida di Buteco " naast vele andere culinaire festivals.

In de keukens van duizenden restaurants en eetcafés die u verspreid vindt over de stad ontmoeten traditie en creativiteit elkaar. Die combinatie zorgt voor inspirerende en verrassende menu's. De keuze is enorm. Zo kunt u kiezen uit gerechten zoals feijão tropeiro (vlees met bonen), tutu de feijão (gebakken bonen), lamsvlees en spareribs op z’n Braziliaans. De specialiteit van het huis is vaak een aanrader of vraag naar de nieuwste, creatieve gerechten die jaarlijks ontstaan door met smaken te expirimenteren.

De minerale rijkdom van de stad ziet u niet alleen terug in restaurants voorzien van een boerderijachtige sfeer en warme houtkachels. Hun invloeden zijn ook terug te vinden in de cafés en op markten. Op de centrale markt bijvoorbeeld ziet u veel typische mijnwerkershapjes zoals de beroemde Minas kaas , cachaças en lever met uien en aubergines.

De lekkernijen zijn ook vinden in de keukens van hotels, zoals in het het Hotel São Bento. Het eten en drinken in Belo Horizonte is belangrijk en de keukens en restaurants moet u zeker proberen. Net als het ontdekken van de geweldige architectonische schatten van de stad. Belo Horizonte , voor het geval u dat nog niet wist, was een test voor de bouw van Brasilia. De stad is als het ware op de tekentafel ontstaan. Tijdens de planning warden honderden werken van de genialearchitect Oscar Niemeyer samengevoegd. Deze figureren nu op beroemde ansichtkaarten van de bestemming.

"BH" zoals de stad liefkozend wordt genoemd kent grootse projecten uit de nalatenschap van Oscar Niemeyer . Zoals de kerk Igreja de São Francisco de Assis in de buurt van het Pampulha Lieu Apart Hotel. Het wordt beschouwd als een van de symbolen van de stad en kent een moderne, organische stijl en de tot de verbeeldinge sprekende schilderingen van de beroemde Braziliaanse kunstschilder Candido Portinari.

Een ander strategisch punt van de stad is het oude Praça da Liberdade (vrijheidsplein). Hier zijn de belangrijkste musea verzameld, naast culturele centra en hotels zoals de Campus Liberdade Flat. Te midden van een landschap gekenmerkt door palmbomen en fonteinen . Als u even weg wilt van de betonnen gbouwen, hoe mooi ook, geniet dan van de wonderen van de natuur en alles wat het te bieden heeft in het park Serra do Corral met wandelpaden, uitkijkposten en talrijke pleintjes.

Waar wacht u nog op? Vind snel goedkope vliegtickets Belo Horizonte.

Best beoordeelde hotels in Belo Horizonte

vanaf € 37
vanaf € 52
vanaf € 57

Wat zeggen reizigers over Belo Horizonte?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Fijnproevers
9,0
Fans van de buitensport
8,9
Fans van geschiedenis
8,0
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (74)
Sabrina Gonçalves
Sabrina GonçalvesLos Angeles
09-06-2016

Prachtige stad voor wie wil genieten van het nachtleven, maar ook echt genieten van een dag leven. In BH, kun je veel verschillende dingen te doen, zonder te praten over de natuur rondom de stad die is echt mooi vinden.

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
04-10-2013

Belo Horizonte: een geweldige combinatie van de stedelijke ruimte en de tuin stad in Minas Gerais. De stad, omringd door de zakelijke wereld, vol met auto's, gebouwen, bezet door het grote aantal van de mensen die hier wonen, heeft ook zijn bucolische kant en heeft fantastische plaatsen om van te genieten.

Luisa Pieroni
Luisa Pieroni
06-01-2017

Beste stad in Brazilië om te wonen!

Cristiane Diamantino
Cristiane Diamantino
20-09-2019

Belo Horizonte is a awesome because you can find great food great people and great places to enjoy, for families or young adults. Beautiful city.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 34 per nacht. De duurste maand om in Belo Horizonte te verblijven is juni, met een gemiddelde prijs van € 37 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in oktober vorig jaar was € 37 per nacht. Dit is 5% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 36 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Belo Horizonte in oktober is 23,3°C/73,9°F. De warmste maand is meestal februari, met een gemiddelde van 29,3°C/84,7°F. De koudste maand is juli, met een gemiddelde temperatuur van 13,1°C/55,6°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Belo Horizonte is Belo Horizonte Pampulha (PLU) (7,66 km). Andere luchthavens in de buurt zijn onder andere: Belo Horizonte Tancredo Neves Int. (31,93 km)

Plan een reis naar Brazilië