Belo Horizonte

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ramada Encore by Wyndham Belo Horizonte Minascasa, Ouro Minas Palace Hotel en Radisson Blu Belo Horizonte Savassi drie van de beste goedkope hotels in Belo Horizonte. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Belo Horizonte zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Belo Horizonte?

9,8
Fans van het nachtleven
7,5
Kunstliefhebbers
7,5
Fijnproevers
6,5
Groene Reizigers
6,3
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (36)
Sabrina Gonçalves
Sabrina GonçalvesLos Angeles
09-06-16

Prachtige stad voor wie wil genieten van het nachtleven, maar ook echt genieten van een dag leven. In BH, kun je veel verschillende dingen te doen, zonder te praten over de natuur rondom de stad die is echt mooi vinden.

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
04-10-13

Belo Horizonte: een geweldige combinatie van de stedelijke ruimte en de tuin stad in Minas Gerais. De stad, omringd door de zakelijke wereld, vol met auto's, gebouwen, bezet door het grote aantal van de mensen die hier wonen, heeft ook zijn bucolische kant en heeft fantastische plaatsen om van te genieten.

Luisa Pieroni
Luisa Pieroni
06-01-17

Beste stad in Brazilië om te wonen!

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
01-03-17

Belo Horinzonte means Beautiful Horizon. With its 7 rolling hills, its an interesting inland city in Minas Gerais state, which full of gems and minerals.

Plan een reis naar Brazilië