Bento Gonçalves

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartamento Vale dos Vinhedos, Bella Vitta en Apartamento do Aconchego drie van de beste goedkope hotels in Bento Gonçalves. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bento Gonçalves zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bento Gonçalves?

9,8
LHBT
7,9
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (5)
Rodrigo Guerini
Rodrigo GueriniNovo Hamburgo
06-01-17

Fenavinho - Nationale Partij van de Wijn. De hele seculiere magie van de cultuur van de Italiaanse immigranten 'wordt getoond met muziek, dans, shows, typische gerechten en veel wijn, die stroomt in een parallel met mensen geluk

Marcelo Masili
Marcelo MasiliSão Paulo
05-09-11

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
04-12-12

Camila
CamilaRio de Janeiro
06-01-17

La sua principale attrazione economica è la Fiera del Vino "FENAVINHO", dove si tengono anche esposizioni, eventi culturali, musicali e sportivi.

Plan een reis naar Brazilië