Brazilië

17 jun. 2019 - 18 jun. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vergelijk dagelijks Formule 1, Ibis, Expedia, Accor met andere grote hotelketens in Brasilia op Skyscanner. Tijdens het afsluiten van het Verdrag van Tordesilhas werd Brasilia gekozen tot federale hoofdstad van Brazilië. Al in de 19e eeuw waren er plannen om de hoofdstad (was eert Rio de Janeiro) meer naar het binnenland te verplaatsen, in 1960 werd het een feit en werd de stad gesticht door president Juscelino Kubitschek.

Brasilia is zeer ruim opgezet, het onderscheidt zich door grote ruimtes, de architectuur, cultuur en modern geschiedenis die van alle gebouwen spat. Onder leiding van de hoofdarchitect Lúcio Costa met project "Plano Piloto" kreeg Brasilia vorm en werden in de stad alleen nog maar gebouwen gebouwd, ontworpen door de wereldberoemde architect Oscar Niemeyer. Het heeft daardoor ook een heel modern uiterlijk en wordt door velen puur beschouwd als werkstad.

Het Nationaal Congres is een van z’n belangrijkste iconische bouwwerken. Hier zetelen de Senaat en het Huis van Afgevaardigden, beide uitgedrukt in twee koepels die onderling verbonden zijn met loopbruggen. Als u dit gebouw beter wilt leren kennen, kunt u een rondleiding met een gids maken door de zalen, plenaire vergaderingen van het Huis en de Senaat evenals door het museum waar de meubelen uit de oude Senaat worden tentoongesteld.

In de buurt van het Congres bevindt zich het Praça dos Três Poderes (het Plein van de drie machten), die het Nationaal Congres , het presidentieel paleis Planalto en het hooggerechtshof (Supremo Tribunal Federal) herbergt. Het gebouw kent diverse monumenten waarvan de belangrijkste: “Os Guerreiros” van Bruno Giorgi en “Justiça”, een beeldhouwwerk van Alfredo Ceschiatti . Het presidentieel paleis waar het Gabinete Presidencial (kabinet van de president) is open voor bezoekers.

Een ander werk van Niemeyer dat we graag noemen is het Nationaal Museum Honestino Guimarães. Het gebouw in de vorm van een koepel heeft een oppervlakte van 14.500 m² en is de plek voor lezingen, seminars en tentoonstellingen.

Natuurlijk kent Brasilia ook een aangename culinaire kant. U vindt er tal van goede restaurants , waar regionale streekgerechten en internationale gerechten elkaar afwisselen. De verschillende winkelcentra in de stad hebben tientallen winkels gecombineerd met bioscopen en zogenaamde food courts. ‘s Avonds kunt u feesten, dansen en luisteren naar muziek; van house, DJ’s tot rock tot Sertanejo, een Braziliaanse muzieksoort.

Brasilia heeft goede hotels zoals het Brasilia Imperial Hotel. Dit viersterrenhotel met comfortabele kamers biedt onder meer een room -en wasseretteservice en diverse vergaderzalen wanneer u op zakenreis bent. In hetzelfde deel van Brasilia staat het Hotel das Americas Brasilia. Hier kunt u zeer comfortabele kamers verwachten, kunt u gebruikmaken van een 24-uurs receptie en een goed uitgerust business center.

Tot slot het Monumental Bittar hotel. De eenvoudige kamers beschikken over airconditioning, een minibar en kabeltelevisie. Mocht u een afspraak hebben die u niet mag missen, dan kunt u gebruikmaken van een handige wekservice. Brasilia leren kennen betekent een duik in de geschiedenis en in de politiek van Brazilië. De bijzondere stad ademt architectuur en zakelijkheid door de gebouwen die u overal tegenkomt en de bedachte inrichting. Verspil geen tijd en vind goedkope vliegtickets Brasilia!

 

Best beoordeelde hotels in Brazilië

vanaf € 45
vanaf € 60
vanaf € 74

Wat zeggen reizigers over Brazilië?

9,8
Fans van geschiedenis
8,7
Zakenreizigers
7,9
Reizende Gezinnen
7,8
Fijnproevers
7,8
Wellness
Beoordelingen van leden (88)
Thais Guimaraes
Thais GuimaraesSão Paulo
22-12-2014

Ik had een liefde en haat verhouding met Brasilia. Het was leuk om te leren kennen en een bezoek aan de nationale monumenten en gebouwen, maar op hetzelfde moment de hitte, de architectuur van de stad en het feit dat er geen kaart app de manier waarop de straten zijn ontworpen hielp niet kan krijgen. Wees bereid om te verdwalen en om alleen te vinden eten en drinken in de commerciële sectoren van de stad, omdat het hotel en de monumenten sectoren die niet waren bedoeld om te eten en drinken te hebben.

Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
04-09-2014

Het merendeel van de landen waar ik geweest ben ook ik heb altijd gegaan naar de hoofdstad. Echter, als je vliegt naar deze stad OK. Maar maak je geen tijd om een ​​speciale reis naar deze stad te zien verspillen. Dit is een kunstmatige stad betekent dat hier niets voor de midden 60's bestaan. De regering mensen die hier moeten werken verlaten vrijdagmiddag om terug te keren naar Rio de Janeiro, Sao Paulo of elders voor het weekend. De stad is leeg op het weekend. Ik stond in het midden van de belangrijkste snelweg zonder verkeer rijden door mij op een zaterdagmiddag. Als je in de stad te gaan zien de overheidsgebouwen, ze zien eruit als Domino's opgesteld en de kathedraal, evenals de regering Palace. Dit is allemaal binnen 2 vierkante blokken. Daarna maken andere plannen omdat er geen reden om te blijven.

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
06-01-2017

De tempel heeft een vorm van een piramide met 7 kanten met de grootste kristallen in de regio aan de top. Onder het kristal mensen een spiraalvormige baan tijdens het bidden, mediteren of op zoek naar macht kan volgen. Het is faciliteiten hebben ook een meditatie hal en een kunstgalerie.

Tiago Oliveira
Tiago OliveiraBrazilië
06-01-2017

Brasilia is de hoofdstad van Brazilië. Het is een geplande stad, die werd gebouwd naar aanleiding van een strak schema. Het heeft prachtige monumenten, en de duidelijkste hemel je kunt zien in het hele Amerikaanse continent. Het klimaat is warm meestal het hele jaar. Het nachtleven is vol goede restaurants en plekken om muziek en dans te luisteren, gaande van Sertanejo (een Braziliaanse stijl die het dichtst bij American Country), rock, op caribbean dans ritmes.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is oktober, met een gemiddelde van € 40 per nacht. De duurste maand om in Brazilië te verblijven is juni, met een gemiddelde prijs van € 47 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in juni vorig jaar was € 43 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Brazilië in juni is 22,2°C/72,0°F. De warmste maand is meestal september, met een gemiddelde van 33,1°C/91,6°F. De koudste maand is juli, met een gemiddelde temperatuur van 14,5°C/58,1°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Brazilië is Brasília (BSB) (9,06 km).

Plan een reis naar Brazilië