Campo Grande

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pousada Mato Grosso, Apartamento Dona Sandra en Bravo City Hotel drie van de beste goedkope hotels in Campo Grande. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Campo Grande zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Campo Grande?

9,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (7)
Galdiana Santos
Galdiana SantosFortaleza, Brazil
06-01-17

Een middelgrote stad met een agradable temperatuur en verbazingwekkende volkeren. Het Park van de Nações Indígenas is een lokaal te gaan lopen en weten te waarderen de natuur.

Murilo Delmondes
Murilo DelmondesCampo Grande
06-01-17

Ik woon hier. Ik weet dat maakt me vooringenomenheid. Maar Campo Grande is niet een "zeer gevaarlijke stad". Het is de hoofdstad van de staat, maar heeft deze kleine stad feel to it. Er zijn niet veel toeristische attracties hier, een dag is genoeg als yu willen gewoon zien de sites. De meeste mensen alleen maar passeren op hun weg naar Bonito en de Pantanal. Als je nog wat tijd adviseer ik een wandeling in het Parque das Nações Indígenas, waar er ook twee goede musea te bezoeken. Of misschien een drankje in Mercearia Bar binnenstad.

Yuri Rabinovich
Yuri RabinovichSan Francisco
06-01-17

Zeer gevaarlijk stad. Dit is een goede plek om een ​​tour naar Pantanal te nemen - de grootste natte landt op de planeet. Bestel een reis voordat je komt, komt vroeg in de ochtend en vragen om u ophalen van het vliegveld naar de tour. Als je terug komt moet je een nacht door te brengen in hostel of vliegen in de avond.

Marina Amorim
Marina AmorimCampo Grande
01-11-11

Plan een reis naar Brazilië