Cataratas do Iguaçu

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Bella Italia Hotel & Eventos, San Juan Eco Hotel en Hotel Rafain Centro drie van de beste goedkope hotels in Cataratas do Iguaçu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cataratas do Iguaçu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cataratas do Iguaçu?

9,8
Fans van de buitensport
8,3
Reizende Gezinnen
7,5
Groene Reizigers
6,7
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (53)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
09-05-16

IGUAZU De watervallen van Iguazu zijn watervallen van de Rivier Iguazu op de grens van Argentinië en Brazilië. De dalingen verdelen de rivier naar de bovenste en onderste Iguazu. Ongeveer de helft van de rivier stroomt valt in een lange en smalle kloof genaamd "Garganta del Diablo" - The Devils Throat.

Alix F
Alix FEdinburgh
13-06-14

Ja, het is de toegangspoort stad om een ​​aantal van 's werelds meest spectaculaire watervallen, maar het gebied zelf is ook de moeite waard om tijd te verkennen.

Dave Douglas
Dave DouglasSan Francisco
20-03-14

MUST SEE! Of u nu komt uit de Braziliaanse kant of de Argentijnse ... doe het! En de tijd nemen om de andere kant te bezoeken, terwijl je toch bezig bent. Persoonlijk hou ik kreeg van de Argentijnse kant en het doen van een dagtocht naar de Braziliaanse grondgebied. Maar ik heb het andersom gedaan rond ook. Wat is beter, vraagt ​​u? U zegt aardappel ... Als je jezelf in Rio of Sao Paulo, Buenos Aires of Salvador de Bahia, moet je een paar dagen te gaan vinden.

Talmadge O'Neill
Talmadge O'NeillPasadena
22-08-13

Mooie watervallen en neem een ​​boot onder de watervallen. Je zou willen om te controleren op de huidige waterstroom naar zorg ervoor dat je, terwijl het is het meest spectaculair. Ook zien vanaf de Braziliaanse kant

Plan een reis naar Brazilië