Rio de Janeiro

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Arosa Rio Hotel, Merlin Copacabana Hotel en Novotel Rj Porto Atlantico drie van de beste goedkope hotels in Rio de Janeiro. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rio de Janeiro zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rio de Janeiro?

9,8
Fans van de buitensport
7,6
Fans van geschiedenis
7,4
Groene Reizigers
6,9
Avontuurlijke Reizigers
6,9
Wellness
Beoordelingen van leden (414)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
15-03-16

RIO DE JANEIRO Rio de Janeiro Rio is een prachtige zeer grote stad van miljoenen mensen. Gelegen aan de langste, witste en breedste stranden je maar kunt bedenken. Ik denk dat jij de namen van alle liederen over deze stranden, zoals: Ipanema en Copacabana. Een bezoek aan het enorme beeld van Jezus die de stad uitkijkt, met een park vol met prachtige grote enorme vlinders is wat ik aanbevelen, het is als je in de Jungle. Maar Rio heeft ook een donkere kant denk maar aan de vele favela's. Dus er is veel armoede en moet je als toerist kijk goed op je spullen en let op uw portemonnee. In de avond kunt u het best uit te gaan met een groep onder leiding van een gids. Een bezoek aan één van de Samba scholen, het Plataforma show is een must.

. Troy
. TroyMiravet
26-02-16

Rio heeft het meest opmerkelijk mooie grote stad in de wereld te zijn. Elke keer dat ik hier kom, het maakt niet uit welke kant ik ben op zoek, het is gewoon ... WOW! Maar schoonheid komt op een kostprijs, zoals vele anderen hebben waargenomen, zelfs schijnbaar upscale delen van de stad kan riskant zijn - zeker als je er niet uit als een lokaal. Laat je niet dat je niet afschrikken het verkennen van deze prachtige juweeltje van een plek. Het weer is redelijk goed het hele jaar door, ook.

7 of 9
7 of 9Atlanta
14-01-16

Leuke mensen en activiteiten. Bergen, stranden, en heerlijk eten. Altijd een goede tijd

Luiz Paulo Polastri
Luiz Paulo PolastriAngra dos Reis
26-07-15

Rio de Janeiro is de mooiste stad ter wereld! De perfecte mix tussen stad en omgeving, ook een geweldige plek om uit te gaan

Plan een reis naar Brazilië