Salvador

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa Bahia, Aram Yamí Boutique Hotel en Wish Hotel da Bahia drie van de beste goedkope hotels in Salvador. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Salvador zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Salvador?

9,8
Reizende Gezinnen
8,1
Fans van de buitensport
8,1
Wellness
7,9
Fans van geschiedenis
7,9
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (60)
Sabrina Gonçalves
Sabrina GonçalvesLos Angeles
18-07-16

Als je naar Salvador verblijven in de buurt van het strand van Porto da Barra, heeft bars, winkels, bar vuurtoren strand, met vele pensions en hotels, het nemen van de Salvador Bus kunt u de historische stad en andere toeristische plekken te bezoeken.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
18-07-16

Salvador is de hoofdstad van de staat Bahia, Brazilië en wordt vaak genoemd Salvador de Bahia. Omdat het was het centrum van de slavenhandel is het de Afro centrum van Brazilië. Het heeft een geweldige architectuur en produceert 's werelds grootste carnaval.

Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
16-04-13

Dit is een prachtige stad vanuit een rustieke oogpunt. Wanneer u de stad als ik vanuit de haven in te voeren, vindt u een rond gebouw dat nu wordt gebruikt voor handelaren zien. Dit was het gebouw gebruikt om slaven te slaan voordat ze werden verkocht direct in het bijzijn van deze buiilding

Courtney Regan
Courtney ReganSan Francisco
27-03-13

Salvador, de eerste koloniale hoofdstad van Brazilië, is gelegen in de staat Bahia, die beroemd is om een ​​aantal van de beste stranden ter wereld. Het is ook bekend om de Afro-Braziliaanse cultuur; een gevolg van de stuwdam van de slaven verscheept hier in de 17e eeuw, uiteindelijk beweren vrijheid in 1888. De stad eigenlijk doet me veel New Orleans: een beetje zanderig, prachtig kleurrijk en vol met muziek. We brachten een dag verkennen van de geschiedenis van Salvador door te beginnen bij Mercado Modelo, waarin talloze slaven eerst voet in Brazilië. Na een korte wandeling door de Lower Town, namen we Elevador Lacerda, die in wezen zette ons in het midden van het historische centrum. We verkend sierlijke kerken en keek naar talloze podia opgezet voor muziek festivals. (Houd in gedachten dat we waren hier net na Carnaval -. De partij werkelijk nooit stopt) en vervolgens verloren we onszelf in de kleurrijke labyrint van Pelourinho, mooie steegjes vol met cafés, bars en winkels. Uiteraard zijn in Bahia moesten we een dagje naar het strand dus gingen we naar Porte de Barra, huurden onze stoelen en plofte neer. Terwijl we brachten tijdschriften en boeken, hebben we echt niet nodig hebben. Eerst werden caipirinha, gebakken kaas, juwelen en massages om de paar minuten aangeboden. Dan waren er eclectische groepen van vrienden en familie het toepassen van olie en koesteren in de zon. Er waren zelfs displays van capoeira, een Braziliaanse vechtstijl die lijkt meer op dansen. Maar het allerbelangrijkste was er Footvolley. In deze briljante game spelers gebruik maken van hun voeten, borst en hoofd om punten te scoren dan een volleybalnet. De pure passie en talent van de spelers, evenals de hecklers, voorzag ons met uren van vermaak. In onze favoriete deel van Salvador, Rio Vermelho, we hadden het geluk om een ​​aantal lokale bevolking te ontmoeten, waaronder Herbert, de zelfbenoemde Frenchiest Braziliaanse ooit. We doorspekt onze nieuwe vriend Dave, de manager van The Dubliner pub, met vragen over de Portugese taal. We hebben zelfs bezig met langdurige politieke discussie met ex-pats en deelden onze liefde voor San Francisco door het zingen van Janis Joplin liedjes. Hoewel het waar is dat de muziek hier is constant, het is de kleurrijke mensen die echt zijn het hart en de ziel van deze stad.

Plan een reis naar Brazilië