Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in São Paulo

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in São Paulo

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van São Paulo of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in São Paulo. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel Sao Paulo

Ontdek elk stukje cultuur en vertier in de grootste stad van Brazilië, São Paulo en bereid u voor op een grootsstedelijk avontuur dat begint bij de hotels in deze overweldigende stad. In São Paulo, ook wel Terra da Garoa genoemd, het land van de motregen, vindt u talloze aantrekkelijke bezienswaardigheden die iedere bezoeker zullen verbazen, verrassen en blij maken.

Het immense Sao Paulo is zonder twijfel het snelkloppende zakelijke- en financiële hart van Brazilië en van Zuid-Amerika. Het zakelijke en vooral ook international karakter ziet u terug in de culturele en gastronomische excursies die u meenemen door de hectiek van de stad. Sao Paulo is thuishaven van de belangrijkste evenementen en concerten in Brazilië. De megastad heeft meer dan 160 theaters, 100 musea, 50 bioscopen en zelfs meer dan 60 groene gebieden. Een groot contrast met het soms kille en bewolkte landschap dat wordt omgeven door wolkenkrabbers en veel verkeer. Weetje: São Paulo telt wel 18.000 gebouwen met meer dan 10 etages.

In de ogen van de inwoners van São Paulo kan het dagelijkse leven enigszins chaotisch zijn. Tegelijkertijd geven het grote aantal mensen en de drukte een gevoel dat er altijd iets gebeurt, het leven is dynamisch en er zijn veel carrièremogelijkheden. De grote ontwikkeling die de stad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is terug te zien in allerlei wijken of deelgemeentes die Sao Paulo kent, zoals Pauliceia.

De stad heeft veel te bieden als het gaat om interessante activiteiten en culturele bezienswaardigheden, naast een goede keuken en gastronomie op niveau. Op elk moment van de dag, kunt u ergens terecht om een lekker te eten. Met voor elk wat wils; van typische Braziliaans eten, street- en junkfoodt tot gezond vegetarisch en gerechten uit de Arabische en Aziatische keuken.

De Brazilianen en zeker de inwoners van Sao Paulo willen het graag mensen naar hun zin maken. Mede daardoor heeft Sao Paulo een enorm en veelzijdig aanbod van accommodaties. Met voor elk budget de juiste keuze. De meest prestigieuze hotels garanderen een aangenaam en zeer comfortabel verblijf. Neem het Reinales Plazza Hotel, de beste optie voor wie een plezierig en betaalbaar hotel zoekt. Met onder meer gratis WiFi, een 24-uurs receptie en een handige wasservice. De kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een minibar.

Dan het Republiek Park Hotel, strategisch gelegen in het centrum van de stad. Het beschikt over 41 kamers met airconditioning, een 24-uurs receptie, gratis WiFi en diverse meeting rooms voor de zakelijke reiziger. Het Park hotel ligt dichtbij belangrijke toeristische plekken van Sao Paulo. Vooral door de ligging, bereikbaarheid, goede service en betaalbaarheid is dit hotel een aanrader.

Tot slot het Estanplaza Funchal - Faria Lima. Een perfect hotel voor iedereen die comfort en luxe op reis wenst. Met een overdekt zwembad, fitnesscentrum, sauna, zakencentrum en een 24-uurs receptie. Een prettig hotel waar gasten graag terugkomen vanwege het hoge serviceniveau en de kwaliteit van geboden diensten. Op deze manier vindt u gegarandeerd de beste accommodatie voor uw bezoek aan het dynamische Sao Paulo. In Sao Paulo hoeft u zich geen moment te vervelen. Daar zorgen de vele bezienswaardigheden, attracties, het goede uitgaansleven en het uitgebreide culinaire aanbod wel voor. Boek snel een goedkope vlucht naar São Paulo en goede reis of in het Portugees: boa viagem!