São Paulo

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Novotel São Paulo Jaraguá Conventions, Estanplaza Berrini en Normandie Design Hotel drie van de beste goedkope hotels in São Paulo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in São Paulo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over São Paulo?

9,8
Fijnproevers
9,0
Fans van het nachtleven
8,6
Zakenreizigers
7,7
Reizende Gezinnen
7,3
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (263)
Francielli Berte
Francielli BerteSão Paulo
13-04-16

Mijn favoriete plek in de wereld. Nee, ik maak geen grapje. São Paulo is luidruchtig, chaotisch, druk, maar ik hou van.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

Als je in São Paulo, zorg ervoor dat u kijken op de ongelooflijke straat graffitikunst, het Instituto Butantan en de slangen en kopen een aantal fantastische schoenen bij Galeria Melissa. Wilt u een drankje met een prachtig uitzicht, het hoofd naar Skye Restaurant.

Harold
HaroldBrooklyn
24-01-16

Sao Paolo is de grootste stad op het zuidelijk halfrond en het is zowel massief en verfijnd. Thuisbasis van grote architectuur, voortreffelijk eten, een aantal van de beste street art op de planeet en het bruisende nachtleven. Sao Paolo kan houden zijn eigen tegen de New York City of London, het enige nadeel is de hoge mate van geweld en criminaliteit. Bezorgdheid over de veiligheid zijn voelbaar. Hoewel niet zo verstikkend als in Johannesburg, kan je niet helpen, maar zorgen een beetje en we waren constant aan herinnerd om te gaan kleden, kostbaarheden niet dragen, en om te voorkomen dat foto's of praten over onze telefoons terwijl op de openbare weg of op doorreis met de taxi. Het is ook belangrijk om advies over waar en wanneer u kunt lopen vs. het nemen van een auto te krijgen. De situatie verandert, afhankelijk van de tijd van de dag en de dag van de week en de kans groot dat u wilt een taxi te nemen van punt tot de meeste van de tijd wijzen in sommige gebieden. Vila Madalena en de Jardim gebied zijn relatief veilig en de beste gebieden te voet te verkennen. Sao Paolo is een 5 sterren stad, maar de veiligheid is een belangrijke detractor. Als je veel zorgen te maken, kun je beter ergens anders aan de hand zijn. De kans dat er iets ergs zal gebeuren zijn slank, maar berovingen komen vaak voor en soms leiden tot geweld (in het bijzonder wanneer mensen weerstaan). Elke lokale en iedere expat heeft een verhaal.

julia santos
julia santosSão Paulo
22-02-16

geweldige stad om te bezoeken! nachtleven is gewoon geweldig en de restaurants en winkelcentra zijn om voor te sterven! Plus geweldige musea en theaters! Ik vond het

Plan een reis naar Brazilië