Plovdiv

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn STYLE'S PLOVDIV Guest House, Plovdiv Guest en Hotel Aqualand drie van de beste goedkope hotels in Plovdiv. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Plovdiv zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Plovdiv?

9,8
Rugzaktoeristen
8,3
Fans van geschiedenis
8,2
Kunstliefhebbers
7,4
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Studenten
Beoordelingen van leden (22)
clarence dwyer
clarence dwyer
06-02-16

Een rijke geschiedenis. Slow onveranderd met vleugje modern. Zo puur als je kunt krijgen. De sites, verwondering en geschiedenis, allemaal geweldig

Eric Liddle
Eric Liddle
07-12-15

Leuke stad om te verkennen voor een dag .. De oude stad is zeker de moeite waard en de kunst wijk kan worden overgeslagen

Scott Stone
Scott StoneNew York City
28-01-17

Dit is een zeer leuke en interessante stad, mijn favoriet in Bulgarije. Plovdiv is de tweede grootste stad van Bulgarije, maar in veel opzichten als het bekend is "cultureel centrum." Het is gebouwd op zeven heuvels en heeft een verbazingwekkende "Old Town" met verbazingwekkend ontworpen versierde huizen, die dateren uit de nationale Revival periode 18-19e eeuw. De stad is sfeervol, heeft tal van cafés, galeries. Het is een levendige plaats met een grote universiteit.

Maria Athanasopoulou
Maria AthanasopoulouThessaloniki
13-04-15

De oude binnenstad van Plodviv, is beroemd om historisch behoud van de stijl van de architectuur en de gebouwen van de Bulgaarse Renaissance. Veel smalle, geplaveide straten begeleiden de bezoeker goed bewaard gebleven herenhuizen, musea, kerken en pittoreske hoekjes van unieke schoonheid. Alle gebouwen het aandeel van de traditionele bouwstijl en de bezoeker genieten van een korte reis in de tijd tijdens het lopen op deze smalle straatjes, een reis in de Balkan tradities die nog in leven zijn in het hart van de oude binnenstad van Plovdiv.

Plan een reis naar Bulgarije