Sarnia

28 sep. 2019 - 29 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Sarnia met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Sarnia rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Sarnia hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Sarnia. Ook wanneer je een last minute hotel Sarnia wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Sarnia? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Sarnia voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Sarnia

vanaf € 107
vanaf € 78

Wat zeggen reizigers over Sarnia?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (7)
Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-2017

Sarnia is een stad in SW Ontario met een bevolking van ~ 89.000. Het is de grootste stad op Lake Huron en is gelegen waar de bovenste Grote Meren leeg in de St. Clair River. natuurlijke haven van de stad trok eerst het Franse ontdekkingsreiziger La Salle, die de site "The Rapids" genoemd. De naam "Sarnia" was de Latijnse naam voor Guernsey op de Kanaaleilanden voor de kust van Normandië, Frankrijk. De Sarnia haven is nog steeds een belangrijk centrum voor meer vrachtschepen en "salties" die lading vervoeren van graan en aardolieproducten. Het is de grootste gemeenschap in Lambton County. De natuurlijke haven en de zoutcavernes die bestaan ​​in de omliggende gebieden, in combinatie met de olie in de nabije Oil Springs ontdekt leiden tot de enorme groei van de aardolie-industrie in dit gebied. Sinds Oil Springs was de eerste plaats in Canada en Noord-Amerika om de handel te boren naar olie, de wetenschap dat er werd overgenomen en versterkt in Sarnia geleid tot Sarnians reist de wereld te onderwijzen andere landen hoe om te boren naar olie. Het complex van de raffinage en chemische bedrijven zich stroomafwaarts van het centrum van Sarnia eenmaal versierd de achterkant van de Canadese tien dollar bill. Sarnia is een grensstad, aan de Canadese kant van de Blue Water Bridge koppelen Sarnia's naburige dorpje Point Edward naar de stad Port Huron, Michigan in de Verenigde Staten van Amerika. The Blue Water Bridge overspant de St. Clair Rivier, die deel uitmaakt van de St. Lawrence Seaway. De oorspronkelijke drie rijstroken overspanning, die werd geopend in 1938, werd verbroederd in de jaren 1990, waardoor de brug van de grootste infrastructuur-crossing-project in Noord-Amerika.

Jane Danic
Jane DanicSarnia
04-11-2012

Een grote stad met vriendelijke mensen aanwezig. Maak een rit en ga onder de brug. Trakteer uzelf op een van beide ijsje of patat. dan gaan zitten op een bankje in het park, geniet van uw aankopen en kijken naar de boten gaan door. Bezoek de nieuwe Art Gallery op Christina Street bij Lochiel. De galerie is bekend om hun Group of Seven collectie.

Dan Dunn
Dan DunnLonden
06-01-2017

perfecte plek om te wonen

Eric Wallace
Eric WallaceSan Diego
07-01-2017

Took a walk in a park along Lake Huron facing Pt Huron Michigan. Kind of a rainy day so we didn't do much.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is juli, met een gemiddelde van € 73 per nacht. De duurste maand om in Sarnia te verblijven is mei, met een gemiddelde prijs van € 86 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 71 per nacht. Dit is 10% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 79 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Sarnia in september is 18,4°C/65,1°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 28,9°C/84,0°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -6,6°C/20,1°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Sarnia is Sarnia (YZR) (4,48 km).

Plan een reis naar Canada