Sault Ste. Marie

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Plaza Motor Motel, Long Ships Motel en Algoma University Main Campus Residence drie van de beste goedkope hotels in Sault Ste. Marie. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sault Ste. Marie zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sault Ste. Marie?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Rugzaktoeristen
7,4
Studenten
Beoordelingen van leden (10)
Robert S
Robert S
26-12-14

Bij een bezoek aan de sluizen in Sault Ste. Marie, MI waarom niet gewoon over de brug naar Canada om de sites te zien en misschien een trein in de woestijn.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
22-12-13

Prachtige landschappen !! Het is een lange rit maar de moeite waard. Vooral in de herfst of het voorjaar, wanneer de extreme temperaturen zijn niet zo slecht. Zou het te doen als een dagje uit Toronto.

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
14-06-13

Sault Ste. Marie is een stad met dezelfde naam als zijn partner amerika stad heeft. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Franse bonthandelaren. toegang handicap is beperkt tot welke activiteiten je doet. Mensen met een Handicap parking is ook beperkt. U zult minstens 1 dag nodig om de stad te bezoeken.

Marie
MarieToronto
21-05-13

Ik verkende vooral de prachtige omgeving tijdens deze reis, zoals het nemen van de trein naar een prachtig nationaal park met veel wandelpaden.

Plan een reis naar Canada