Barichara

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn La Castiza, Villa Margarita en Casa Toscana drie van de beste goedkope hotels in Barichara. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Barichara zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Barichara?

9,8
Fans van de buitensport
9,1
Fans van geschiedenis
8,3
Rugzaktoeristen
6,7
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (6)
Noel Lau
Noel LauMadrid
12-07-15

Door velen beschouwd als het mooiste dorp van heel Colombia, Barichara is het soort van de stad film-makers droom. Met zijn sfeervolle geplaveide straatjes en goed bewaarde koloniale huizen, het is de setting van vele Columbiaanse films en telenovelas. Barichara betekent "een plek om te rusten" in de lokale Guane taal. Veel bezoekers zijn hier getekend door zijn vreedzame en rustige sfeer, het gematigde klimaat, en natuurlijke schoonheid. In tegenstelling tot de San Gil, dat is het mekka van de extreme sport in Colombia, er zijn niet veel dingen 'te doen "in Barichara. Bezoekers komen hier om te rusten en te ontspannen.

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
05-06-15

Een mooie kleine stad niet te ver van San Gil. Best bereikt over een fietstocht van de Canyon. Het is echt een juweeltje van koloniale architectuur, perfect onderhouden gebouwen en een prachtige kerk. Zeer rustig en vredig en zeker een must see!

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
28-10-13

Opgericht in 1741, is Barichara is wel de mooiste stad in Colombia, en het is echt moeilijk om die claim betwisten. Het is prachtig. Mooie brede platte steen straten bieden uitzicht op boerderijen en ranches op de heuvels rond de stad. Dit is een rustige en aangename plaats met een rustige, bohemien sfeer die me deed denken aan de dorpen, die ik door op de Camino de Santiago in Spanje.

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
06-01-17

Een leuke stad om te bezoeken. Barichara is waar films en novellen worden gefilmd, en er is een reden waarom. De stad is goed geslaagd om de gebouwen zo geweldig als ze kijken. Deze stad is een fotograaf's dream. Het is niet moeilijk om een ​​goede foto in deze stad te krijgen. Het is ook leuk om gewoon lopen en genieten van het landschap.

Plan een reis naar Colombia