Cali

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Stein Colonial, Aqua Granada Hotel en Hotel San Fernando Real drie van de beste goedkope hotels in Cali. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cali zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cali?

9,8
Fans van het nachtleven
9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Rugzaktoeristen
7,7
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Hipsters
Beoordelingen van leden (18)
Rosa Benghtt
Rosa BenghttClermont
31-07-15

Wat een mooi avontuur in Cali, Colombia met Karla en vrienden, geweldige ervaring

Julia P
Julia PLonden
06-01-17

Een van de meer laid back metropolen Colombia (metropoli? Niet zeker hoe het Latijn om hier te komen) Cali strekt zich uit het koloniale oude stad in San Antonio, de drukke, grijze betonnen centrum naar de meer luxe Granada. Bekend om salsa dansen, zul je inderdaad vinden tal van mogelijkheden om het te schudden, samen met vriendelijke mensen en chique, innovatieve eetgelegenheden.

Pablo Salmon
Pablo SalmonMiami
18-04-14

Zelfs gij een beetje een chaotische stad, Cali is een magische plek. De mensen, het weer en de "rumba". Als je ooit stoppen in Cali, geen voedsel zoals chontaduro en lulada missen. Waarschijnlijk je vindt het in elke hoek, maar ga naar de hoek Bertha, wont regreat!

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
11-04-14

Ik hield van Cali. De belangrijkste reden voor het feit dat ik leunde om te dansen. In deze stad vond ik mijn liefde voor de dans. Ik hield ook van het horen van de geschiedenis van een aantal van het kartel ook.

Plan een reis naar Colombia