Valledupar

24 feb. 2019 - 25 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Tativan, Hotel Sicarare en Hotel Boutique Casa de Los Santos Reyes Valledupar drie van de beste goedkope hotels in Valledupar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Valledupar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Valledupar?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van de buitensport
7,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (4)
Pasquale Pacicca
Pasquale PaciccaPanama-stad
06-01-17

Valledupar is een stad en gemeente in het noordoosten van Colombia. Het is de hoofdstad van Cesar Department en werd in 1550 gesticht door de Spaanse conquistador Hernando de Santana. Zijn naam, Valle de Upar (Vallei van Upar), werd opgericht ter ere van de Indiaanse Cacique die de vallei regeerde; Cacique Upar. De stad ligt tussen de bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta en de Serrania del Perija aan de grenzen van de Guatapurí en Cesar rivieren. [3] Valledupar is een belangrijk landbouwgebied, veeteelt, en agro-industrieel centrum voor de regio tussen de departementen van Cesar en zuidelijke gemeenten van La Guajira, voorheen bekend als de Padilla provincie. Valledupar is opmerkelijk als de bakermat van de vallenato muziek, vertegenwoordiger van de Colombiaanse cultuur. De stad gastheer van de Vallenato Legend Festival. Tijdens de jaren 1980, 1990 en vroege jaren 2000, de stad geleden tijdens de Colombiaanse gewapende conflicten, met tal van ontvoeringen, [4] duizenden mensen gedwongen uit [5] en het niet criminaliteit, met name aanvallen op journalisten te controleren. [6] Valledupar heeft één Colombia's modernste maximale veiligheid gevangenissen. [7]

Oriana Carrascal
Oriana Carrascal
06-01-17

Pueblo bello

Lina Maestre
Lina MaestreBogota
19-09-17

Valledupar es una ciudad ubicada en la costa norte de Colombia. No tiene entrada directa al mar, pero tiene un impresionante legado histórico, el cual se manifiesta en iglesias y en comunidades indígenas cercanas con las que los viajeros pueden entrar en contacto. En Valledupar los sonidos de la música vallenata, a los que se les rinde homenaje en varios monumentos, alegran el ambiente. En los alrededores es posible visitar ciénagas, ríos, parques y otros sitios naturales, además de una gastronomía autóctona única en la región. Es conocida por ser el corazón del vallenato, un ritmo musical a través del cual se cuentan leyendas y mitos populares. Recorrer la ciudad bajo la sombra de miles de árboles de mango, bañarse en el río, disfrutar de una salida nocturna con amigos, son planes que hacen de Valledupar una ciudad distinta al resto de la Costa Caribe.

Melissa Berthi
Melissa Berthi
16-03-13

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 25 per nacht. De duurste maand om in Valledupar te verblijven is december, met een gemiddelde prijs van € 48 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 29 per nacht. Dit is 25% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 37 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Colombia