San José

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa Tournon, Parque del Lago Boutique Hotel en Sportsmens Lodge drie van de beste goedkope hotels in San José. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in San José zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over San José?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,0
Rugzaktoeristen
7,8
Groene Reizigers
7,1
Reizende Gezinnen
6,6
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (69)
Erik M
Erik M
28-10-15

Kind of lelijk, zeker luidruchtig en druk, maar de moeite waard een bezoek voor een dag of twee alleen maar om het gevoel van de stedelijke Costa Rica krijgen. Merk op dat de internationale luchthaven "San Jose" is niet in San Jose op alle, maar eerder Alajuela, dus als je van plan bent om aan te sluiten op de luchthaven, het plannen van uw tijd in en rond Alajuela stad, niet San Jose.

Caroline Carlos
Caroline CarlosSan Jose
04-08-15

Als je een mix van natuur en stad willen, nemen San José. Het is in de buurt van de luchthaven (vliegen in Liberia in plaats daarvan als je gaat naar de stranden / Guanacaste), en je hebt restaurants, frisdrank (wat de lokale bevolking noemen hole-in-de-muren), en musea als je terugkomt van uw dag excursies komen bossen en vulkanen.

Tilly
TillyMyrtle Beach
27-02-17

Toen ging naar Costa Rica, we moesten gaan door deze stad, omdat de luchthaven hier werd gevestigd. Het zag er echt vies en er is een derde wereld land stad voelen. Ik voelde me alsof ik de mensen die daar niet kon vertrouwen want ik was opgelicht toen ik mijn geld ingewisseld bij de luchthaven. Ze lijken als verkopers aan de balie. De meeste plaatsen neem Amerikaanse dollars, zodat het gevoel dat je hoeft te haasten om geld te wisselen. Vind de beste waar voor uw geld te wisselen.

David D
David DBurns
24-09-14

De hoofdstad van Costa Rica. De internationale luchthaven is hier te vinden en is 1-1 / 2 rijden naar Los Suenos en Casa Buen Día. Plan een overnachting en doe wat dagtochten naar de Arenal en Poas Volcano's. Of maar eens kijken naar de stad. Een probleem, veel verkeer en het navigeren in de straten is niet eenvoudig. Beste is om een ​​prive-chauffeur voor de dag te huren. Er is veel te zien. De meeste Tico's, Costa Rica, dat is, spreken Engels. Pura Vida

Plan een reis naar Costa Rica