Camagüey

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hostal Kinte, Casa Láncara en Gran Hotel Camagüey drie van de beste goedkope hotels in Camagüey. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Camagüey zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Camagüey?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Kunstliefhebbers
6,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (9)
Benjamin Starkey
Benjamin StarkeyManchester
26-11-15

Gezegd te worden ontworpen om te verwarren plunderen piraten, kan Camagüey spaghetti stratenpatroon verbijsterend, maar zorgt voor een leuke stad om te dwalen. Talloze kerken maken voor mooie bezienswaardigheden, terwijl het dak bars bieden uitzicht over deze mooie stad, bekroond met de UNESCO World Heritage Site-status in 2008. Terwijl een wandeling de geplaveide straatjes, houd je ogen open voor een reeks inventieve stukken van street art, gezichten met inbegrip van de onafhankelijkheid held José Martí gebeiteld in vervallen stucwerk gebouwen.

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
04-06-15

Camagüey, in de provincie Camagüey, is aa echte labyrint. De typische effect dat het heeft op mensen is een liefde of haat reactie. Het is zeker zeer uniek in zijn wijze, volledig verschillend van de rest van het land. Gebouwd in een medina stijl aan vijanden die zou gemakkelijk verdwalen in het weg te houden, bezoekers hebben een harde tijd vinden van hun weg in de stad, het maakt niet uit hoe hard ze hun kaarten te bestuderen. Het centrum van de stad is een UNESCO World Heritage Site sinds 2008. Er zijn veel paintersì studio's, en het zit vol met kunstgalerijen. Het is druk en soms rommelig en het kan erg heet zijn.

Monica Suma
Monica SumaNew York City
29-05-14

De thuishaven van een grote gemeenschap van kunstenaars en een schijnbaar eindeloze rij van koloniale huizen en kronkelende straatjes, zou de derde grootste stad van Cuba en een UNESCO World Heritage Site, Camagüey, gewoon je hart veroveren. Voor de liefhebbers van kunst en architectuur, het is echt een paradijs. Er zijn talloze ateliers u kunt bezoeken. Voor een authentieke manier om de stad te navigeren, hop op de lokale bici taxi's, geschilderd door de opmerkelijke kunstenaar Martha Jimenez. Aan het eind van de dag kunt u genieten van een diner in Restaurante 1800 in Plaza San Juan de Dios, gevolgd door dansen in Casa de la Trova.

Leonardo López
Leonardo LópezGuayaquil
06-01-17

Mooie mensen en plaats.

Plan een reis naar Cuba