Cienfuegos

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hostal Lopez, Hostal Santa Elena en Hostal Los Serranos drie van de beste goedkope hotels in Cienfuegos. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cienfuegos zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cienfuegos?

9,8
Kunstliefhebbers
9,0
Fans van geschiedenis
5,8
Rugzaktoeristen
5,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (10)
Noel Lau
Noel LauMadrid
09-07-15

Gelegen aan de zuidkust van Cuba Cienfuegos wordt genoemd "Parel van het Zuiden 'om haar prachtige, elegante Franse koloniale architectuur. Dwaal rond Plaza Jose Marti en de Paseo El Prado naar de grote koloniale gebouwen te zien als ze getuige van het glorieuze verleden te dragen. Rond een baai, de stad heeft een charmante waterkant setting. De Malecon is misschien niet zo lang als die in Havana, maar het is zo druk en levendig in de avond met Cubanen drinken en kletsen de nacht weg.

@NotThatHarley_
@NotThatHarley_Washington D.C.
08-05-15

De stad Cienfuegos werd ooit bekend als de "Parel van het Zuiden 'en de koloniale architectuur rond het centrale plein is nog steeds heel mooi. Tour de Tomas Terry Theater als je de kans hebt. Kleiner dan Havana, de eetgelegenheden zijn een beetje beperkt. Zorg ervoor dat u een road trip naar het nabijgelegen Trinidad nemen (ongeveer een uur rijden).

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Een mooie plek om te stoppen als u rijdt naar Trinidad, maar het heeft niet gezien als een bestemming op zich. Een aantal zeer indrukwekkende gebouwen hier.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
06-01-17

Zeer mooie stad met prachtige gebouwen en straten.

Plan een reis naar Cuba