Santiago de los Caballeros

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Casa Jum, Hodelpa Gran Almirante en Hodelpa Centro Plaza drie van de beste goedkope hotels in Santiago de los Caballeros. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Santiago de los Caballeros zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Santiago de los Caballeros?

9,8
Fans van het nachtleven
8,6
Fijnproevers
8,6
Reizende Gezinnen
7,4
Hipsters
6,3
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (15)
Enrique S
Enrique S
02-06-15

Heart of Cigar land in de Dominicaanse Republiek, La Flor Dominicana? Davidoff? Quesada? EPC? Ja, ze en nog veel meer zijn allemaal hier. Plus er is ook goed eten :-)

Lisa Morrow
Lisa MorrowLibanon
06-01-17

Het uitzicht op de bergen aan rijden van Puerto Plata naar Santiago was prachtig! Ik was er voor zaken, dus niet de bezienswaardigheden van de stad te veel te zien.

Miguel Martinez
Miguel MartinezMadrid
07-03-13

eenvoudige aard

Josue Vega Mateo
Josue Vega MateoCoamo
06-01-17

Mijn huis...

Plan een reis naar Dominicaanse Republiek