Augusta Treverorum

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Jugendgästehaus - Kolpinghaus Warsberger Hof, Fewo Domizil am Dom en Keisers Hotel Garni drie van de beste goedkope hotels in Augusta Treverorum. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Augusta Treverorum zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Augusta Treverorum?

9,8
Fans van geschiedenis
6,7
Kunstliefhebbers
6,7
Studenten
6,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (21)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
05-03-14

Trier is aangenaam kleine stad aan de oevers van de rivier de Moezel in Duitsland Mosel Valley Wine Region. Het is een stad vol geschiedenis, beschouwd als de oudste in Duitsland. Er zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd die het meest prominent te zien op de Porta Nigra, de best bewaarde Romeinse poort ten noorden van de Alpen. Dom van Trier is een andere site die niet gemist mag worden. Trier is de geboorteplaats van Karl Max en zijn huis is omgebouwd tot een museum. De stad is goed bereikbaar via de weg, de rivier, en het spoor, en is slechts een korte afstand van Luxemburg.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
18-12-13

Trier is een stad in Duitsland aan de oevers van de Moezel. Het is de oudste stad van Duitsland, opgericht in of vóór 16 voor Christus. Typisch Duitse stad met leuke winkels en straten te lopen.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
23-02-16

Voormalige Romeinse hoofdstad, en op dit moment een levendig University centrum met een actief nachtleven. Bekijk al de indrukwekkende Romeinse ruïnes in de loop van de dag, en feest met de Universiteit Studenten van de vele bars en nacht culbs 's nachts. Klinkt als een goede combinatie voor mij

Clair Kovac
Clair KovacGulfport
06-01-17

De kerk in de stad is de oudste in Duitsland, is het een must om te zien. Breng de dag wandelen in de stad, een bezoek aan de Romeinse Gates. Schoon en mooi.

Plan een reis naar Duitsland