Bremen

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Landgut Horn, Steigenberger Hotel Bremen en Swissôtel Bremen drie van de beste goedkope hotels in Bremen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bremen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bremen?

Beoordelingen van leden (19)
Agnes Van Pottelbergh
Agnes Van Pottelbergh
06-01-17

een grote stad met winkelstraten en veel bezienswaardigheden.

Arild Sørensen
Arild SørensenKnarrevik
05-11-12

Een geweldige historische stad met zijn charmante CityCenter, waaronder de beroemde beelden van de stad muzikanten, maar ook de parken en een groot aantal historische gebouwen

Raimund Gaebelein
Raimund GaebeleinBremen
06-01-17

Misschien bent u aangetrokken door sprookjes, kan het beroemde muzikanten te vinden in Bremen. Maar er is nog veel meer als je graag een blik te werpen op een echt standbeeld van de vrijheid: de Roland? U kunt uw voorouders op te sporen op hun vlucht naar de vrijheid van de migranten het museum in Bremerhaven, 65 km ten noorden. Of u genieten van cimeteries aangelegd als parken. Mocht u zin ​​natuurlijke schilderen, goed Worpswede is niet zo ver van Bremen en is gelegen in fenland.

Washarin Vong
Washarin VongMoskou
06-01-17

Hou van deze stad. De cluster van oude gebouwen en architecturen in het centrum is geweldig. Plus chique winkels en restaurants. Allemaal op loopafstand.

Plan een reis naar Duitsland