Düsseldorf

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hilton Dusseldorf, Renaissance Duesseldorf Hotel en Holiday Inn DUSSELDORF CITY TOULOUSER ALL. drie van de beste goedkope hotels in Düsseldorf. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Düsseldorf zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Düsseldorf

vanaf € 68
vanaf € 96
vanaf € 215

Wat zeggen reizigers over Düsseldorf?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Kunstliefhebbers
9,6
Fans van de buitensport
7,6
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (56)
Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
11-02-15

Grobe museum in het centrum van Dusseldolf dateert van de 18e eeuw;))

Rachel E.
Rachel E.Berlijn
07-05-13

Düsseldorf is de dichtstbijzijnde grote Duitse stad voor mij, dus ik was blij om weer in de Duitse manier van (in ieder geval voor één dag) te krijgen, boodschappen doen en te genieten van mezelf. Ik denk dat ik verwachtte meer. Er was niets bijzonders over Düsseldorf. Als ik was geïnteresseerd in de musea voor moderne kunst en de high-end winkelen het zou fijn zijn geweest, maar geen van beide in beroep. Naast wandelen in de parken en langs de rivier, was er niet veel anders te doen. Met een grote hoeveelheid verbouwing gaande als goed, esthetisch het was niet erg interessant. Volgende keer zal ik waarschijnlijk gewoon blijven op de trein een extra 30 minuten naar Keulen.

Madame Delon Angelina
Madame Delon AngelinaAntibes
01-05-13

Dit is een stad die je zou bezoeken in je dromen, je wens is om in slaap te verblijven alleen omdat de ervaring is zo compleet, dat beweging van deze geest betrokkenheid is zo echt dat het maken van uw visie droom daadwerkelijk tot leven, terwijl het leven in je dromen.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
25-07-14

Ik weet dat het vooral als een internationale reis-hub in de oude dagen, maar onlangs moest zorgen dat standpunt te herzien. Leefbare, beloopbaar met goede muziek scene en bloeiende binnenstad.

Plan een reis naar Duitsland