Sylt

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Annika 2, Soel Hues en Landhaus Treskersand drie van de beste goedkope hotels in Sylt. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sylt zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sylt?

9,8
Fijnproevers
9,8
Hipsters
9,8
Fans van het nachtleven
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Mike Howard
Mike HowardSeattle
20-06-16

Sylt - een best bewaarde geheim, strand en een nachtclub toevluchtsoord voor Duitse liefhebbers op de hoogte - en er is een reden. Brrr - zeker een toevluchtsoord voor de winterharde. Ik weet zeker dat ze hebben zonnige dagen, blauwe luchten en warme weer - maar ik heb zelden gezien. Staal luchten en chill bries uit het strand zijn meer mijn geluk. Ze hebben zelfs naakt stranden voor hartige natuurliefhebbers. Geweldige plekken om te verblijven, goede plaatsen om te eten en een aantal wilde plaatsen om te feesten.

. Troy
. TroyMiravet
06-01-17

De vierde grootste eiland in de Duitse Noordzee en het antwoord van Europa op Martha's Vineyard (het werd gebruikt als locatie voor in Roman Polanski's film 'The Ghost'). Ook een UNESCO World Heritage site. De echte attractie hier tijdens de warmere maanden is het 40 kilometer lange strand - evenzeer een vloek als de zeeën zijn ruiger, in termen van het land erosie. Het eiland heeft zijn eigen, nieuwsgierig dialect ook: een mix tussen Nederlands, Engels en Deens.

Andreas Wolf
Andreas WolfHamburg
06-01-17

Wat een eiland. List en het strand, ik wil.

Markus Schaake
Markus SchaakeOberorke
16-05-12

Plan een reis naar