Würzburg

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Regina, Hotel Waldeck Garni en Hotel-Cafe Demling drie van de beste goedkope hotels in Würzburg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Würzburg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Würzburg?

9,8
Rugzaktoeristen
7,8
Fans van geschiedenis
7,5
Studenten
7,1
Fans van de buitensport
7,0
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (21)
Rachel Parrott
Rachel ParrottJonesboro
06-01-17

Ik maakte een korte stop hier enkele jaren geleden en erg wou dat ik kon meer van de stad hebben gezien, maar de bezienswaardigheden waren te ver van het station; Maar ik hoop dat ik een dag terug.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
06-01-17

Dit is een typisch Duitse stad aan de rivier de Main. We stopten hier op onze riviercruise van Amsterdam naar Boekarest. De belangrijkste attractie die we bezochten is het Würzburg Residenz, een zeer grote paleis aan de rand van de stad.

Cecily Jenkins
Cecily JenkinsLehi
06-01-17

Ik woonde haar voor een paar jaar en ik hou van deze stad van Duitsland. Het is mooi met een rijke geschiedenis, lekker eten en geweldige mensen.

Washarin Vong
Washarin VongMoskou
06-01-17

Zeer interessante fort op de heuvel met uitzicht op de stad. Heel vreemde combinatie van oude en nieuwe elementen, maar het resultaat is vrij uniek.

Plan een reis naar Duitsland