Caïro

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fairmont Nile City, Cataract Pyramids Resort en Steigenberger Hotel El Tahrir Cairo drie van de beste goedkope hotels in Caïro. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Caïro zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Caïro?

9,8
Rugzaktoeristen
7,7
Fans van geschiedenis
7,2
Avontuurlijke Reizigers
6,9
Reizende Gezinnen
6,2
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (284)
Eliveth Sáenz
Eliveth SáenzPuebla
20-08-15

Cairo is een stad vol met veel geschiedenis! Niet alleen is het erg goedkoop, Cairo is een van die steden die je een knal voor je geld en nog wat te krijgen. Moet bezoeken!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
08-08-14

buisy hoofdstad van Egypte, echt veel te zien, kun je een paar dagen door te brengen zonder te vervelen, veel goede restaurants en bars

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
28-03-15

Moeder van de wereld - dat soort zegt het allemaal. Cairo is smoggy, het verkeer vastgelopen en luid, en je kunt niet in het centrum lopen een stap zonder enige kerel probeert te verkopen papyrus. Maar als je eenmaal door te drukken dat alles, het is een van de beste steden ter wereld om gewoon wentelen in en ga met de stroom. Iedereen is geïnteresseerd in u en interessant, en je kunt lopen van de "moderne" downtown tot fabelachtige middeleeuwse zones in slechts 45 minuten. Probeer niet te veel te doen, en je zult veel gelukkiger zijn. Zolang Cairo je niet doodt, zal het je sterker te maken ...

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
09-10-14

Ondanks de chaos, ik hou van Caïro. Wat een geweldige stad! De combinatie van oude monumenten en moderne cultuur is mind-blowing en opwindend. Op voorwaarde dat u bereid bent voor het lawaai, het verkeer en toeristische sjacheraars, kan Cairo een magische plek om te bezoeken. Ik heb vooral genoten van de Khan El Khalili markt, gevolgd door window-shopping de moderne winkelcentra. De Egyptische Oudheden museum was niet zo goed aangelegd en als ik had gewild, maar nog steeds de moeite waard.

Plan een reis naar Egypte