Nuweiba

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Africa Beach comp, La Commune Camp en Al Magarra Camp drie van de beste goedkope hotels in Nuweiba. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nuweiba zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nuweiba?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (3)
james nelson
james nelsonBrooklyn
06-01-17

In de Sinaï regio van Egypte en een paar uur verwijderd van de Israëlische grens, is dit een werkelijk adembenemend gebied van het land. Het is een gebied deze auteur aarzelde zelfs schrijven over te wijten aan hoe een van de soort op dit gebied is. Veel minder ontwikkeld dan Dahab, het heeft een unieke charme die u zal overtuigen om veel langer dan oorspronkelijk gepland te blijven. De achtergrond van de oceaan is een duidelijk beeld van de Saoedi-Arabische bergachtige grens. De belangrijkste strook van hotels of kampen zoals zij ze noemen, is een onverharde weg, langs het strand, vol met zowel vriendelijke mensen en honden. Volop gelegenheid voor het maken van uitstapjes naar verschillende plaatsen, waaronder Mt. Sinai.

Jean-Francois Mignault
Jean-Francois MignaultMontréal
21-07-12

iviaggidiclach
iviaggidiclachMilaan
05-08-18

Ancora più a Nord di Dahab, a metà strada verso Taba e il doppio confine con Israele e Giordania, Nuweia oggi è caduta turisticamente un po' in disgrazia, eccetto che per chi viene dal vicino Israele. Ma rimane una valida alternativa, con abbastanza infrastrutture, a costi ancora minori che Dahab, per chi vuole venire a stare sul Sinai in modo indipendente e senza bisogno di troppi lussi.

Plan een reis naar Egypte