Sigatoka

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fijian Star, Fijian Oasis House en LomaniWai - Resort Villa drie van de beste goedkope hotels in Sigatoka. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sigatoka zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sigatoka?

Beoordelingen van leden (4)
Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Niet te veel te doen hier. Mensen zeggen dat de duinen zijn mooi, maar ik heb nooit gemaakt. Supposely er surf daar, maar het is naar verluidt ook een beetje sharky.

Elaine Calvert
Elaine CalvertSydney
06-01-17

Ik herinner mij Sigatoka als het aanbieden van een drukke markt plaats. Het is goed om te weten dat als je (zelfs onder dwang) in een koehandel proces voeren de meeste verkopers verwachten dat je om te kopen! Een flink aantal winkels is er voor iedereen die westerse stijl winkelen missen.

Kip Stolberg
Kip StolbergLos Angeles
06-01-17

We verbleven in een resort, niet ver van Sigtoka. Het regende dus namen we een dagje uit van het hotel te komen. Het was wat een derde wereld klein zou voelen. We waren niet avontuurlijk om een ​​aantal van de lokale producten proberen, maar we hebben genoten van rond te lopen.

Yvonne Stewart
Yvonne StewartSan Francisco
08-08-12

Plan een reis naar Fiji