Bacolod City

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Richmonde Hotel Iloilo, Seda Atria en Seda Capitol Central drie van de beste goedkope hotels in Bacolod City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bacolod City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bacolod City?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fans van de buitensport
7,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (18)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
27-10-13

Ik houd niet van over het algemeen de meeste steden in de Filippijnen als gevolg van hun algemene oninteressante aard en slechte luchtvervuiling. Bacolod, ik zal zeggen, is dat niet slecht. Hoewel het geen grote attracties, is er wat leven en de cultuur rond de stad, interessant om te verkennen voor een dag. Het eten opties zijn vrij goed.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
24-06-13

Bacolod is verrassend interessante stad. Ik kan zien dat het zou een goede plek voor expats. Er zijn vele goede restaurants, zowel budget vriendelijk en high-end, gemakkelijk te navigeren, en aangenaam. Slechts 1 uur fast ferry rijden van Iloilo stad, en een aantal bussen en jeepneys afkomstig van hier naar het noorden en het zuiden van het eiland Negros. Het is een goede plek om te stoppen voor een dag of twee.

Peachie
PeachieManilla
30-03-15

De Bacolod Masskara Festival is een langverwachte festival in Bacolod stad die bekend staat als "The City Of Smiles. Het festival begon in een periode van crisis, waar suikerriet, ging de provincie primaire agricutural gewas all time laag als gevolg van suikervervangers in de jaren '80. At dit keer rond, een inter eiland schip dat mensen uit deze stad zonk met een geschatte 700 levens verloren. deze tragische gebeurtenissen leidde tot de geboorte Masskara Festival, waar mensen de straat op om te dansen met hun droevige gezichten bedekt met masker met lachende gezichten te tonen dat ondanks de ontberingen en proeven de mensen in Bacolod City zal sterk staan ​​en blijven gedijen. Dit werd de Stad charter dag vanaf dat moment. :-)

Bill Werner
Bill WernerWaco
06-01-17

Wat kan ik nog meer zeggen?? Het is waar mijn liefje woonde toen ik haar ontmoette ... Kewl stad, zeer vriendelijke mensen ... Als je er naartoe te gaan, ga dan naar Kabankalan City en hoi zeggen om mijn schoonouders ... en ga dan naar Mag-Aso Falls ... SCHITTEREND !!!!

Plan een reis naar Filipijnen