Bantayan

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Logan Apartments, Sta. Fe Guest house en Edsan Apartment drie van de beste goedkope hotels in Bantayan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bantayan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bantayan

vanaf € 35
vanaf € 84

Wat zeggen reizigers over Bantayan?

9,8
Fans van de buitensport
9,6
Groene Reizigers
9,6
Reizende Gezinnen
9,4
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Roger Flail
Roger FlailCebu City
04-02-15

Een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Met een van de langste stranden in de Visayas zijn gewoon geweldig hier. De toeristen zijn nog slechts een paar na Yolanda het eiland te raken, maar het hele eiland is al terug op het goede spoor voor een tijdje en gewoon wachten op meer toeristen. Veel is veranderd, maar uiteindelijk is het beter en zelfs nog meer schoon dan ooit tevoren. Ik hou van elk verblijf hier op Bantayan Island!

Greg G
Greg GHarrington Park
02-05-14

Bantayan Island is een klein eiland gelegen in buiten het Norther kust van het eiland Cebu. Het is ongeveer 2 uur rijden van Cebu City, gevolgd door een 45 minuten met de veerboot naar het eiland. Het eiland is prachtig en zeer ontspannend, een geweldige plek om te relaxen en te ontsnappen aan de meer reisde eilanden van de Filippijnen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
14-08-13

Politiek deel van Cebu provincie, het eiland Bantayan is bereikbaar vooral uit Cebu Island en in mindere mate van het eiland Negros (van Sagay). Het eiland heeft een fantastisch strand aan de zuidoostelijke kust met schone blauwe water en een lang zandstrand. Een paar hotels en en low-key resorts worden afgewisseld tussen lokale huizen en de lokale vissersboten.

Anncarlly
AnncarllyKakegawa
10-07-12

Plan een reis naar Filipijnen