Cagayan de Oro City

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fem's Vines Pension House, Middleton Apartelle en Gardens Of Malasag Eco Tourism Village drie van de beste goedkope hotels in Cagayan de Oro City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cagayan de Oro City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cagayan de Oro City?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (13)
Amal Bechara
Amal BecharaDubai
06-01-17

Mijn geweldige vakantie in: Cagayan de Oro duurt het 45 minuten met het vliegtuig van Manilla. het is een fantastische plek om vakantie door te brengen. kunt u genieten van jezelf met allerlei activiteiten, sport en zwemmen. het is heel mooi met haar bossen vol heel erg lang en enorme bomen. de mensen zijn aardig en vriendelijk. Ik wou dat ik kan tweede keer naar daar.

Jhosey Galolo
Jhosey Galolo
06-01-17

... Ik hou van Cagayan de Oro City, dat veel .... Ik heb er met vol plezier en leuk geweest .... ervaring kan echt uitleggen ...

Hanna Fernando-Pacua
Hanna Fernando-PacuaMakati
06-01-17

1 MW zonne-fotovoltaïsche centrale, geeft macht aan 900 residentiële klanten in CDO.

Jiah Basmayor-Cordovez
Jiah Basmayor-Cordovez
06-01-17

Uncle Sam's @Bigbys

Plan een reis naar Filipijnen