Davao City

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Marco Polo Davao, Seda Abreeza en Tinhat Boutique Hotel and Restaurant drie van de beste goedkope hotels in Davao City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Davao City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Davao City?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Rugzaktoeristen
7,4
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (44)
Mark Brenwall
Mark BrenwallSan Francisco
24-01-14

Ik woonde in Davao voor 6 maanden in 2013 verhuisde ik hier omdat ik ontmoette een heel bijzondere vrouw en wilde wat tijd om beter te leren kennen haar te hebben. Ik had een aantal grote westerse vrienden hier ook. Terwijl ik had een goede tijd, kan ik Davao of de Filipijnen niet aanraden in het algemeen als een plek om veel tijd te besteden. De mensen zijn geweldig en Engels wordt gesproken, maar over het algemeen is het eten betreurenswaardig (wat verrassend voor Azië), zijn vrij vies, er is een totaal gebrek aan architectuur en design, en ook eerlijk te zijn ik nooit cultuur gevonden op alle. Ik bleef maar denken dat ik iets miste, maar na meer dan zes maanden kan ik zeggen dat winkelcentra zijn het centrum van cultuur in de Filippijnen en dat zou het allemaal zeggen.

Charies T.
Charies T.
14-08-16

Een zeer mooie plek om te wonen als u wilt een rustige en in de buurt van de stranden. Taxichauffeurs zijn eerlijk dus geen zorgen als je wilt gaan plaatsen om te plaatsen. Eten is zo goedkoop en veel verse zeevruchten te kopen. De vruchten zijn overal en zo goedkoop ook. Jeepnies zijn de nummer vervoer is hier. mensen zijn erg vriendelijk en zeer gastvrij.

John Canning
John CanningVerenigde Staten
07-01-13

Davao is een van de beste steden in de Filippijnen te bezoeken, zo veel te doen en te zien is er

Elleboj Arerbac
Elleboj ArerbacCotabato City
06-01-17

De provincie is gemaakt op grond van de Republiek wet nr 8470, vastgesteld op 31 januari 1998 en bekrachtigd op 7 maart van hetzelfde jaar door Terisita Zamora.

Plan een reis naar Filipijnen