Leyte

17 feb. 2019 - 18 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Grants Building, Ocean view en Bing's Counry Home drie van de beste goedkope hotels in Leyte. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Leyte zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Leyte

vanaf € 25
vanaf € 17

Wat zeggen reizigers over Leyte?

Beoordelingen van leden (3)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
26-06-13

Toegegeven, ik heb nog nooit een voet op Leyte. Toch is de ervaring van het zwemmen met walvishaaien - (! 8m lang) spreekwoordelijke vriendelijke reuzen van de oceaan - buiten de kust is er een die ik nooit zal vergeten. Onontwikkeld en grondig mooi.

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
06-01-17

Geweldige plek om te bezoeken. Ik hield van Southern Leyte. Ik wou dat ik was in staat om meer te ontdekken, en zal waarschijnlijk doen in de toekomst. Southern Leyte is een geweldige buiten de gebaande paden plek om te bezoeken. Het biedt grote stranden van Baybay en het avontuur van Sogod en Maasin. De koralen in Padres Burgos biedt veel voor duikers. Prachtige stranden en avonturen, zonder dat de pijn van de toeristische trekpleisters.

John Lee
John LeeSjanghai
10-10-16

Plan een reis naar Filipijnen