Moalboal

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ravenala Beach Bungalows, Marcosas Cottages Resort en Lake House Resort drie van de beste goedkope hotels in Moalboal. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Moalboal zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Moalboal

vanaf € 63
vanaf € 132
vanaf € 85

Wat zeggen reizigers over Moalboal?

9,8
Reizende Gezinnen
7,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Yuko
YukoCebu City
20-11-18

モアルボアルはセブ市内から車で3時間以上かかりました。 海がめやイワシの大群が見れることで有名な田舎町ですが、一部だけリゾート化されています。 日本人経営のダイビングショップもあるので、言葉に困ることはないと思います。 台風のあとに行きましたが、海がめに会うことができましたよ。 ここは日帰りでくるよりは、1~2泊してゆっくり過ごすのがオススメです♪

Sapphire Sandalo
Sapphire SandaloLos Angeles
02-05-12

Anna Lopez
Anna LopezManilla
17-03-17

jessa sanico
jessa sanicoCebu City
17-04-13

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 29 per nacht. De duurste maand om in Moalboal te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 29 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 26 per nacht. Dit is 1% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 27 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Filipijnen