Ormoc City

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Sergi's Resort and Hotel, GV Hotel - Ormoc en Gv Hotel Tacloban drie van de beste goedkope hotels in Ormoc City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ormoc City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ormoc City?

Beoordelingen van leden (3)
Rosalyn Argallon
Rosalyn ArgallonMinglanilla, Cebu
12-08-13

mooie landschappen,

khemz'kie Torion
khemz'kie Torion
06-01-17

Wheeee

Kenth Elmer Sendrejas
Kenth Elmer Sendrejas
06-01-17

erg fijn!

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 21 per nacht. De duurste maand om in Ormoc City te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 21 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 25 per nacht. Dit is 2% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 25 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Filipijnen