Pagadian City

15 feb. 2019 - 16 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Four Queens Resort, Mifamco Hostel en GV Hotel - Pagadian drie van de beste goedkope hotels in Pagadian City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pagadian City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Pagadian City

vanaf € 21

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Pagadian City is december, met een gemiddelde prijs van € 16 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 15 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 18 per nacht. Dit is € -12% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 16 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Filipijnen

In en rond Pagadian City