Surigao

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Jannex, ROEXCIN Tourist Inn en Bayan Apartelle drie van de beste goedkope hotels in Surigao. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Surigao zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Surigao?

Beoordelingen van leden (8)
Charies T.
Charies T.
18-11-12

Tinuy-an Falls. Een zeer populaire attractie in deze stad. Een valt dat ligt net in het midden van de andere rivieren. Mensen uit de stad en andere toeristen komt hier om dit ongelooflijk prachtige en verbazingwekkende watervallen beleven! Er zijn een aantal gidsen die je hier begeleidt, zodat u weet wat en waar een goede plek om te gaan, gewoon betalen hen en zij zullen u helpen de plaats vertrouwd. Een natuur die we dankbaar voor kunnen zijn.

Elleboj Arerbac
Elleboj ArerbacCotabato City
06-01-17

Negentig Vijf voeten breed met een 180 voet duik van de drie cascading valt - dit is het beeld dat verdiend Tinuyan Valt de bijnaam Little Niagara. Dit is ook de reden waarom, bij een bezoek aan Mindanao voor een rugzak avontuur, moet je nooit vergeten in uw reisschema op te nemen een pitstop avontuur in deze prachtige watervallen gelegen in Bislig City, Surigao del Sur.

Zek Ladionz
Zek LadionzSurigao City
06-01-17

goed uitzicht?!

Clifford Suquib
Clifford SuquibSurigao City
06-01-17

ik woon in Surigao City

Plan een reis naar Filipijnen