Tuguegarao

18 feb. 2019 - 19 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Taj Hotel, Hotel Carmelita en Lova's Place drie van de beste goedkope hotels in Tuguegarao. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tuguegarao zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tuguegarao?

Beoordelingen van leden (6)
George Vlk
George VlkQuirino, Isabela
30-05-14

Ik ben lid van de TuguegaraoRainbow Rotary Club en we vergaderen wekelijks in het Holiday Plaza Hotel. Deze week zullen we naar Sta Ana voor een omzet vergadering ( 's nachts) op het strand met familie en vrienden. Ik was ook een lid van de Wesley Chapel Rotary Club als president in 2009-2010. Ik verhuisd naar de Filipijnen in mei 2012 en we hebben een huis in Rizal, Quirino, Isabela ongeveer 60 km van Tuguegarao. president

Isabelo Cardenas
Isabelo CardenasGuiguinto
06-01-17

Mooi weer is winderig, moeilijk om een ​​vette, leuke plek om te ontspannen, en aanbidding rollen

Cora Chan
Cora ChanTuguegarao City
06-01-17

Buntunbrug, spaans gebouwde kerk, Callao grot-a lifetime geheugen om te koesteren

iamronski
iamronski
02-07-12

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Tuguegarao is december, met een gemiddelde prijs van € 23 per nacht. De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 23 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 26 per nacht. Dit is € -13% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 23 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Filipijnen