Helsinki

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel F6, Hotel Lilla Roberts en Hotel Fabian drie van de beste goedkope hotels in Helsinki. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Helsinki zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Helsinki

vanaf € 52
vanaf € 212
vanaf € 299

Wat zeggen reizigers over Helsinki?

9,8
Kunstliefhebbers
8,2
Fijnproevers
7,9
Fans van geschiedenis
7,3
Groene Reizigers
7,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (101)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
31-05-16

Helsinki is een geweldige stad met veel te doen. Klein genoeg om volledig te voet worden verkend zijn er fantastische bars en restaurants, evenals een aantal uitstekende culturele bezienswaardigheden. Zorg ervoor dat u de Suomenlinna eiland bezoeken voor een dosis van de lokale geschiedenis en een geweldig dagje uit.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
13-06-16

Helsinki is een geweldige kennismaking met Finland, maar zoals bij elk land je reis hier niet moet worden beperkt tot de hoofdstad. Ervaren wat Helsinki het beste doet - dat is de architectuur en design. Er zijn een paar woordjes leuke musea en de historische attractie en de rust van Suomenlinna Island vesting. Als u weet waar te gaan, krijg je ook een voorproefje van wat er verderop in de rest van Finland, dat sauna's en lekkere lokale gerechten. De mooie groene ruimte en stranden die Helsinki biedt, verbleekt in vergelijking met wat er verder naar het noorden.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
13-06-16

Hou je van nordic cultuur? Hou je van geschiedenis? Bent u enthousiast over het ontwerp? Dan moet u een bezoek van Helsinki. De eenvoudige maar effectieve Finse design stal mijn hart. Ze weten hoe ze hout te gebruiken om grote meubels maken, en het ontwerp van het is gewoon zo bijzonder. Helsinki stad kaart is goed om te hebben als je gaat om een ​​veel sites te bezoeken.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
13-06-16

Ik heb niet verliefd op deze stad, maar er waren dingen die ik vooral genieten. De esplanade gebied en het Design District. De markt door de haven en het plein van de Senaat. Ik was teleurgesteld door het eten. Wat ik interessant vind is het monument van Jean Sibelius, het einde van de klassieke muziek componist en een "held" om de bevolking van Finland. Een van mijn favoriete componisten. (zie foto)

Plan een reis naar Finland