Loviisa

26 feb. 2020 - 27 feb. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Loviisa met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Loviisa rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Loviisa hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Loviisa. Ook wanneer je een last minute hotel Loviisa wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Loviisa? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Loviisa voor jou te vinden.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 75 per nacht. De duurste maand om in Loviisa te verblijven is augustus, met een gemiddelde prijs van € 111 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 100 per nacht. Dit is 4% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 96 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Loviisa in februari is -5,0°C/22,9°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 20,9°C/69,6°F. De koudste maand is februari, met een gemiddelde temperatuur van -7,7°C/18,1°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Loviisa is Helsinki Vantaa (HEL) (70,42 km).

Plan een reis naar Finland