Tampere

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Holiday Inn TAMPERE - CENTRAL STATION, Scandic Tampere Station en Radisson Blu Grand Hotel Tammer drie van de beste goedkope hotels in Tampere. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tampere zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tampere?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Rugzaktoeristen
7,5
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (8)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
12-05-15

Niet toeristisch, Tampere is een aangename stad met voldoende plaatsen om je bezig voor een dag te houden. Maar de meeste van alles wat je hier bent om een ​​Finse stad, en het leven hier. Uitstekende gelegenheid om een ​​openbare sauna aan de rand van de stad een bezoek aan het meer.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
12-10-14

Volgens sommige tellingen, de tweede grootste stad van Finland, Tempere was een industriële reus, bekend om zijn papier- en textielfabrieken. Tegenwoordig zijn de meeste van de fabrieken zijn omgebouwd tot winkelcentra en kantoorgebouwen. De beste manier om te genieten van Tampere is om gewoon te beginnen bij het station en begin te lopen, waarbij je je ogen open.

Rachel S
Rachel SBerlijn
07-03-13

Tampere is een zeer beloopbaar, schilderachtige Finse stad die niet in de buurt van het bedrag van het toerisme, dat Helsinki, twee uur rijden, ontvangt krijgt. Als u al bent aan de zuidwestkust van Finland, het is de moeite waard.

joshua
joshua
06-01-17

Eigenlijk is er niet veel te zien

Plan een reis naar Finland