Rouen

18 feb. 2019 - 19 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn B&B Hôtel Rouen Centre St Sever, Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert en Hôtel De Paris drie van de beste goedkope hotels in Rouen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rouen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rouen?

9,8
Fans van geschiedenis
9,4
Kunstliefhebbers
7,2
Studenten
6,2
Spitiruele Zoekers
6,2
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (22)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
01-03-16

Rouen is de hoofdstad van Normandië, en was een centrum van conflict tussen de Franse koningen en de Anglo-Normandische neven tussen de 11e en 15e eeuw. Het is hier waar Jeanne d'Arc werd berecht en geëxecuteerd tijdens deze strijd. Rouen heeft een zeer mooie gotische kathedraal, en vele andere mooie kleinere kerken.

Liz F
Liz FCambridge
19-08-14

Rouen is dit stadje, dat is eigenlijk gewoon een zeer verspreid heiligdom voor Jeanne d'Arc. Wie was er verbrand. Dus ik weet zeker dat ze psyched over hoe alles bleek voor de site van haar dood. Er waren snoepjes dat "Larmes de Jeanne" wat betekent werden "Jeanne's Tears." We hebben ze niet eten, omdat tranen marteldood niet ons denken "Ik wil snoep."

Nicole Nicolas
Nicole NicolasChicago
28-09-13

Rouen, Frankrijk is een middelgrote middeleeuwse stad met geplaveide straatjes en vakwerkhuizen. De ene plaats naar een traditionele Franse crêpe maaltijd te genieten is op de Creperie van St. Romain. Een andere geweldige plek om te gaan is het St. Marc Place markt op zondag. Geuren van vers fruit, groenten, vis, kaas, worst en bloemen drift door de lucht per dag. Na het winkelen voor voedsel, stoppen bij een lokale bar in het centrum van Rouen genaamd Le Son du Cor, 221, Rue Eau de Robec 76000 Rouen, te eten en te genieten van een paar drankjes. De bar heeft een ontspannen sfeer met terras en ruime cabines en tafels binnen.

Stephanie Best
Stephanie BestWeston
12-08-13

Grote middeleeuwse stad met veel historie. Mooie gotische kerken, een die Monet 28 keer geschilderd in verschillende lichtomstandigheden. 'S nachts het is verlicht en zijn schilderijen worden getoond op het. De toren waar Jeanne d'Arc werd opgesloten staat nog overeind. U kunt ook de plek waar ze werd verbrand op de brandstapel. Heel interessant.

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Rouen is december, met een gemiddelde prijs van € 73 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 70 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari is doorgaans € 71 per nacht. Dit is € -1% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 70 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Frankrijk