Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Accra

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Accra

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Accra of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Accra. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Accra

Vind hoteldeals in Accra en appartementen, hostels en andere accommodaties met Skyscanner Hotels. Kies uit 3 hotels in Accra of vergelijk hotels nabij populaire gebouwen en momumenten, zoals 37 lorry station, The Dome en Ghana National Theatre.

Zoek je een specifiek hotel in Accra? Voer dan de naam van het hotel in het bovenstaande zoekvak in.

Weet je niet waar je wilt verblijven en heb je inspiratie nodig? Bekijk de best gewaardeerde goedkope hotels in Accra, waaronder Roots Apartment Hotel, Alisa Hotel, en Kempinski Hotel Gold Coast City gebaseerd op gebruikersbeoordelingen.

Skyscanner hotels is een snelle, eenvoudige en gratis manier om je verblijf te organiseren. In een paar klikken kun je een accommodatie in Accra zoeken, vergelijken en boeken door meteen door te klikken naar de website van het hotel of het reisbureau. Er worden geen extra kosten berekend bij je verblijf als je bij ons boekt.

Om te beginnen kun je eenvoudig de gekozen reisdatums toevoegen aan het bovenstaande zoekvak en ons goedkope hoteldeals voor jou laten vinden. Je kunt ook kiezen uit de bovenstaande hotelopties.