Accra

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Global Summer Hotel, Adinkra Lodge en Pink Hostel drie van de beste goedkope hotels in Accra. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Accra zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Accra?

9,8
Zakenreizigers
5,6
Groene Reizigers
5,6
Kunstliefhebbers
5,5
Reizende Gezinnen
5,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (18)
Felicity Ahafianyo Ahafianyo
Felicity Ahafianyo Ahafianyo
05-03-14

is een prachtige plek om te zijn, het weer is goed, niet veel regen, weinig bewolking, zonnige hemel.

Natural Hancrafted Soap Company
Natural Hancrafted Soap CompanyLos Angeles
07-08-15

grote en elegante 19e eeuwse koloniale gebouwen wolkenkrabbers en appartementencomplexen van beton, glas en staal in de jaren 1970. Ik bezoek degenen toen ik een zakenreis bent,

Taylor Record
Taylor RecordSan Francisco
05-05-13

Akwaaba! De Ghanese hoofdstad Accra, is een chaotische-maar-intrigerende voorstelling van de moderne Ghana. Hoewel het mist een aantal van de gastvrijheid en de schoonheid van de rest van het land, het dient als de zakelijke en internationale hub, evenals de jumping voor binnenlandse reizen. Het is een stad vol contrast, met straat eten en gastronomische maaltijden, glitter en armoede, traditionele wraps en designer merken alles wordt gepresenteerd naast elkaar. Accra biedt een intense maar fascinerende blik op de moderne Ghana, en zo lang als je kunt zien langs de rotzooi, kun je zelfs leren om het lief te hebben.

Lerasty Bulley
Lerasty BulleyAccra
14-11-12

Welkom bij Ghana, de glamoureuze West-Afrikaanse land, dat rijk is aan geschiedenis, diverse cultuur, mooi landschap, schone stranden, natuurlijke bossen, en nog veel meer spannende bezienswaardigheden, evenementen, avontuur en activiteiten. Ja, van harte welkom om vriendelijkste land Afrikaan. Vanaf de eerste dag dat je voet op Ghanese bodem, zal u genieten van de echte liefde en warmte van de mensen ... ja, het speciaal welkom, dat zal zeker voelt u zich thuis weg van huis. Nogmaals Akwaaba !!! Accra is de hoofdstad van Ghana, en de plaats de meeste toeristen beginnen hun reizen. Ik zou niet te veel tijd door te brengen, hier, want er zijn veel andere steden met veel meer te doen die een stuk minder hectisch, maar een reis naar de Culturele Cente, Jamestown, en de verschillende markten is een goede manier om breng uw tijd hier.

Plan een reis naar Ghana