Imerovigli

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Dreaming View Suites, Santorini's Balcony Art Houses en Avianto Suites drie van de beste goedkope hotels in Imerovigli. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Imerovigli zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Imerovigli?

9,8
Fans van geschiedenis
7,1
Fans van de buitensport
6,9
Rugzaktoeristen
6,1
Spitiruele Zoekers
6,0
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (11)
Liz Stark
Liz StarkMelbourne
12-04-16

Wat een mooi klein dorp! Ofwel genieten Imerovigli via de Fira naar Oia klif lopen, of vele kiezen om specifiek te bezoeken voor de zonsondergang - waardoor het de bijnaam 'balkon aan de Egeïsche Zee'. De meest iconische kenmerk is de blauwe koepel en de klokkentoren van de kerk Anastasi. U kunt ook turen afgunstig over bij mega-villa's beneden, zoals de Grace Santorini 4 * hotel.

shijun wong
shijun wongTampines
28-07-13

Het is de beste plek om een ​​zonsondergang te vangen, in tegenstelling tot toeristen besmet Oia en Fira! Het uitzicht is onovertroffen door een plek in Santorini, en ik durf te zeggen, de wereld!

Sue Peace
Sue PeaceExeter
06-01-17

Een once in a lifetime bestemming stunning.Overlooking de caldera en zo rustig. Het is een korte wandeling naar Fira, maar net ver genoeg om niet te worden gehinderd door de menigten die komen uit de cruiseschepen elke dag. Het heeft een aantal geweldige kleine hotels en een paar goede tavernas.I vond het hier

Shivangi
ShivangiBombay
06-01-17

Dit is een zeer mooi deel van Saanto Rini. Dit is een van de witte clifs en biedt alles wat Oia biedt op vier keer de prijs ... U kunt de zonsondergang hier te zien. Dit is de hoogste klif dus uitzicht op de zonsondergang zijn verbluffend. Het is een heeeeel klein beetje meer wind dan de rest van het eiland. Het heeft zo ontzettend veel familiebedrijven restaurants. De mensen hier zijn zo ontzettend leuk. Zijn ver van de toeristische tijd en dus heeft enkele karakter. Dichter bij Fira. Ik beveel mensen om te verblijven in dit deel, tenzij je echt wilt gaan naar de toeristische kant van het eiland.

Plan een reis naar Griekenland